Един необикновен ритрийт в МАРОКО

Ден 1: 
 Посрещане на летището при пристигане.Трансфер до хотела.Ще посетим незабравимия площад Джама Ел Фна и след това нощувка в розовият град Маракеш.
Ден 2: 
След закуска предстои разглеждане на забележителностите на розево-червения град и неговите паметници: джамията Кутубия, дворецът на Бахия и градината на Мажорел. След което ще продължим към касбите на Айт бен Хаду, най-голямата касба в Мароко, построенаот Т-хами Ел Глауи- един от последните берберски вождове в началото на XX век. Те са били една от неговите спирки по време на дългото му пътуване от Сахара до Маракеш. А сега са един от обектите на ЮНЕСКО за културно наследство.Нощувка в хотел в Уарзазат, столицата на киното на Мароко. 
Ден 3: 
След закуска в хотела ще има екскурзия до Уарзазат, включително посещение на касбите Таурерт и музеят на киното, след като ще пътуваме през планините Сагхро.Минаваме през долината Дадес .Това е пътят на хилядата касби – предоставя многобройни възможности да направите някои от най-добрите си снимки от пътуването, включително и в долината на розите Калаа М'гуна до дефилето Тодра. След това ще направим кратка разходка през дефилето Тодра и ще продължим до Ерфуд. Последния град преди пустинята. От него има все още 60 км до пустинята СахараНощувка и вечеря в Касба в пустинята.
 Ден 4:
 Ще станем рано, за да видим спектакъла на изгрева над дюните на Сахара, преди да се върнем с камили до хотела за закуска и душ. Ще пътуваме до Фес през Ерахидиа, Мидлт и Ифран.Ще пътуваме през завладяващия проход Тиз Наталгамт и дефилето ЗиЗ, разглеждайки гледките към платото на високият атлас, ще забележите как пейзажът се променя, за да разкрие нотки на пустинята, докато наближаваме град Ерахидия. След това ще пътуваме по пищната долина Зиз.Спиране за панорамни гледки и разглеждане на град Ифран, който се счита за най-добрия ски курорт в Африка.Пристигане във Фес вечерта.Ще бъдем посрещнати с чаша ментов чай преди нощувка в риад в град Фес. 
Ден 5: 
След закуска започваме екскурзия по град Фес.Градът е считан за най-запазеният средновековен град варабския свят. Тази завладяваща обиколка на Фес, духовната и културна сърцевина на Мароко, ще ни принесе стотици години назад във времето. Градът е основан през 8-ми век. Най- старият университет в света се намира тук. Обиколката на Фес включва: посещение на фабрика за кожа, медресето Атарине, джамията и университет Ал Карауин, светилището Мулай Идрис II и площадът Нежарин, вратите на кралския дворец, Мелах(еврейскиквартал) и Синята порта..По време на тази пешеходна обиколка ще разгледаме тесните улички, изпълнени с дюкеанчета, които предлагат пресни плодове, пирамиди от подправки, марокански сладкиши, ръчно изтъкани берберски килими и много други произведения на изкуството, които могат да бъдат намерени само тук в Мароко. Нощувка в Риад във Фес. 
Ден 6:
 След закуска в хотела ще пътуваме към Маракеш през Рабат.Рабат е столицата на Мароко. Там ще посетим пиратският град Удея, кулата на Хасан II и уникалният музей на Мохамед V. След това продължаваме към розовият град Маракеш. Ще се разходим в медината на Маракеш и в суковете ще се насладим на различни занаяти, които са почти на изчезване в Европа.Нощувка в хотел в Маракеш. 
Ден 7: 
След закуска в хотела тръгваме за Есауира. Пътят предлага уникално красиви гледки, най -вече се виждат Арганови гори, които са уникални във всяко едно отношение и се намират естествено само в Мароко.Тук могат да бъдат видяни така наречените „летящи кози“. Това за кози, които стоят на аргановите дървета и се качват на тях, защото се хранят с плодовете на аргановото дърво.По пътя ни - тъй като това е земята на аргановата култура – има възможност да посетим женска кооперация за арганово масло, където извличат маслото, което е известно със своите кулинарни, козметични и медицински свойства.След няколко спирки за правене на снимки ще продължите пътуването си до ЕсауираНощувка в Есауира. 
Ден 8 :
Свободно време за плаж и пазаруване.
Ден 9 :
Заминаване. Есауира -летище.Трансфер до летището.