За нас

АРГАНОВО МАСЛО “ДАР“- 100 % Органично

Аргановото масло “ДАР“ е създадено с много желание и е предназначено да помага на жените да бъдат все по- красиви и блестящи, разбира се, може да се ползва и от мъже. Произвежда се в прекрасни условия в Мароко. Маслото е 100 % органично. Не съдържа консерванти и други вещества. Производители са едни от най- добрите в Мароко. Опакова се във България в специално подбрани стъклени шишенца в цвят кралско синьо със златни капачки. Етикетът също съдържа златни частици. Защото според хората занимаващи се с енергийно лечение, то е носител на златната енергия.

Арганово масло „ДАР“ се програмира чрез специален ритуал да носи успех, изобилие и златна енергия на хората, които го ползват.

Идеята да създадем този прекрасен козметичен продукт се появи след многократни посещения на аргановите гори, ако трябва да бъдем точни -7 пъти.

За арганово масло „ДАР“

За арганово масло „ДАР“ може да се пише много. То е уникално във всяко едно отношение. Истински еликсир за лице, кожа и коса. Въпреки че нашата специализация е върху кожа на лице и врат, може да се ползва и разбира се за коса, тяло и нокти.

Аргановото масло е течното злато на Мароко. Едно от държавните богатства на тази екзотична и живописна страна с уникални природни забележителности. Така както розата е едно от богатствата на България.

Аргановите дървета /Argania Spinosa/се намират само в Мароко.

Дървото е абсолютно дърво- тотем. Расте само в югозападната част на Мароко в живописната долина Сус между градовете Есауира, Агадир и Тизнит. Дървото започва да дава плодове чак след като стане на 40 г. Живее до 400 г. Има много дълбока коренова система, за да може да взима вода от подпочвените води. Кралство Мароко не позволява износа на плодове. Затова маслото може да се добива само там. Едно дърво дава около 80 кг плодове годишно.

За 1 л. арганово масло за козметика са необходими 80 кг ядки.

 Арганово масло „ Дар“се произвежда по правилата на органичното производство и е 100 % арганово масло без примеси и без консерванти.

аргановото масло
0 +

Години опит